Küldetésünk

A HRK Consulting Kft. viszonylag rövid idő alatt mélyreható tudást szerzett az önkormányzati szektorban, és jelentős állami, pénzintézeti és vállalati feladatok sikeres megoldásával komoly tekintélyt vívott ki az informatikai piac több szegmensében, illetve területén.

KÜLDETÉSÜNK

Magas színvonalú informatikai és üzletviteli tanácsadással, oktatással és további szolgáltatásokkal kívánjuk elősegíteni, hogy ügyfeleink (vállalatok, pénzintézetek, állami, önkormányzati és egyéb intézmények) hozzájussanak mindazon előnyökhöz, amelyeket a legkorszerűbb információs rendszerek, eszközök, folyamat és szervezeti megoldások, a megfelelő informatikai biztonság, a projektmenedzsment, illetve a különböző vezetési módszerek biztosíthatnak számukra, ily módon támogatva őket üzleti céljaik elérésében.

CÉGFILOZÓFIÁNK

Napjainkban a társaságok, de a kormányzati és önkormányzati intézmények számára is létkérdés a versenyelőny és az optimális működés.

Meggyőződésünk, hogy csak az ügyféllel szorosan együttműködve érhető el a cél, azaz az üzleti célkitűzéseket támogató szervezeti és informatikai struktúra kialakítása. A közös munka, amelynek során bevált nemzetközi módszertanokat alkalmazunk, lehetővé teszi a hatékony kommunikációt és tudásátadást. Mindez hozzájárul munkánk minőségéhez, a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelő teljesítmény nyújtásához.

Munkatársaink elkötelezettsége, motiváltsága, csapatszelleme, felelősségteljes munkavégzése és eredményorientáltsága biztosítja, hogy valódi értéket nyújtsunk az ügyfél céljainak szem előtt tartásával.

VERSENYELŐNYÜNK

Munkatársaink vezető multinacionális és hazai vállalatoknál szereztek felső- és középvezetői, illetve tanácsadói tapasztalatot. Rugalmas, a piaci igényekhez gyorsan alkalmazkodni képes szervezetünk működési költségei lehetővé teszik, hogy világszínvonalú vezetői tanácsadás szolgáltatásokat nyújtsunk a hazai piacon is versenyképes árakon. Cégünk rugalmassága, tanácsadóink sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy dinamikusan reagáljunk ügyfeleink igényeire. Számos területen egyedülálló tudásbázist hoztunk létre, például önkormányzati informatika, a kormányzati informatika bizonyos területei, illetve a vállalatcsoportok, a nagy- és középvállalatok, továbbá a bankok, biztosító társaságok vonatkozásában.

A HRK Consultingban fiatal, dinamikus szakemberek és hosszabb vezetői és szakmai gyakorlattal bíró, tapasztaltabb munkatársak egyaránt megtalálhatók. A fiatalok dinamizmusát jól kiegészíti a gyakorlottabb munkatársak nagyobb tapasztalata; jól egyesül a tanácsadói és a menedzseri gyakorlat;

Munkatársaink többsége informatikai, műszaki, közgazdasági, pénzügyi-számviteli, üzleti, valamint menedzsment tapasztalatokkal és képzettséggel rendelkezik.

CÉGÜNKRŐL

A HRK Consulting Tanácsadó Kft. 2002. márciusában kezdte meg tanácsadási tevékenységét és teljes egészében magyar tulajdonban van.

Az elmúlt, viszonylag rövid időszakban több sikeres projektet hajtottunk végre különböző iparágakban, melyekről részletesebben a referenciáink oldalon olvashatnak.