Online oktatás megvalósítása, támogatása

A vállalatok, pénzintézetek, intézmények legfőbb erőforrásait ma már egyértelműen humán erőforrásai jelentik - vagyis munkatársai és vezetői felkészültsége, tapasztalata, együttműködési készsége, csapatszelleme és így tovább.

A versenyképesség megőrzéséhez, illetve növeléséhez pedig a humán erőforrásokat is folyamatosan fejleszteni kell, vagyis új ismereteteket kell megszerezniük, új készségeket kell elsajátítaniuk. Ez az alapvetően szükséges dolog ugyanakkor ma már egyre több nehézségbe is ütközik: a hagyományos, tantermi képzési forma sok időt igényel, miközben a vezetők és munkatársak egyre inkább elfoglaltak, gyakran utazni is kell, ami további időkiesést jelent s tovább növeli a gyakran amúgy is elég magas költségeket is.

Erre a problémára jelenthet megoldást a tér és idő korlátok nélküli, ugyanakkor költség-hatékony online oktatás, távoktatás, illetve tréning (eLearning, eTraining), amely számos területen, illetve feladaton használható jól egy vállalatnál.

A HRK Consulting Tanácsadó Kft. komplex megoldást kínál a különböző vállalatok számára, amely magában foglalja

­- az online képzéshez, tréninghez szükséges eLearning keretrendszer telepítését, igényeknek megfelelő testre szabását,
- a hagyományos, tantermi oktatásra készült tananyagot átdolgozását online oktatási környezetre,
­- tudásátadást,,oktatást (tananyagfejlesztők, oktatók, illetve üzemeltetők, karbantartók),
­- a használat, illetve az üzemeltetés támogatását, igény szerint.

Az online képzéssel, továbbképzéssel, tréninggel foglalkozó munkatársaink, vezetési tanácsadási tevékenységük mellett, a felsőoktatásban, gyakorló oktatóként is tevékenykednek, s így a gyakorlatban is használnak eLearning keretrendszert, s készítenek online tananyagokat.

 

eLearing keretrendszerünk demo változatát ITT megtekinthetik